Voordelen

Samen sterker

METHODEN & DOCUMENTATIE
De Privacy Coöperatie stelt haar leden standaard methodieken en documentatie ter beschikking die gebruikt kunnen worden bij opdrachten die onder de vlag van de Coöperatie worden uitgevoerd worden. Denk hierbij aan op specifieke doelgroepen en marktsegmenten gerichte Privacy Policies en Statements, Checklists, Methoden voor het uitvoeren van Privacy Impact Assessments en Verwerkersovereenkomsten. Hierdoor kun je veel tijd besparen bij het uitvoeren opdrachten.
ONDERSTEUNENDE SOFTWARE
Privacy Insights is een applicatie waarmee op eenvoudige wijze aan de documentatie- verplichting uit de AVG kan worden voldaan. Daarnaast biedt de applicatie uitgebreide analyse mogelijkheden en automatische alerts bij het verlopen van contracten en verwerkingsovereenkomsten. Als lid van De Privacy Coöperatie ontvang je 25% commissie over elke nieuwe klant die via jou een abonnement afsluit op Privacy Insights en kun je daarnaast begeleiding en andere aanvullende diensten leveren
Key2Control Privacy Control Framework
Als lid van De Privacy Coöperatie heb je tegen een zeer aantrekkelijk tarief toegang tot het Privacy Control Framework van Key2Control. Het Privacy Control Framework gaat uit van een integrale methodiek waarin zowel de actuele privacywetgeving als best practices zijn verwerkt. De achterliggende gedachte achter dit Framework is even simpel als concreet. Aan de hand van drie concrete stappen krijgt een organisatie grip op privacy:
  • 1. Opstarten
  • 2. Implementeren
  • 3. Beheren